• Uw gegevens:


  Bedrijfsnaam:  Aanhef:  Voorletter(s):  Tussenvoegsel:  Achternaam:  Telefoon vast:  Telefoon mobiel:  E-mail adres:  Object gegevens  Gemeente:  Straatnaam:  Huisnummer:  Toevoeging:  Postcode:  Plaats:  WOZ-gegevens


  Naam belastingplichtige:  Aanslagbiljetnummer:  Dagtekening aanslag:  Waardepeildatum:
  WOZ-waarde:  Extra gegevens


  Soort object:  De juiste waarde ()?  Waar had u de woning voor willen verkopen op door u ingevulde waardepeildatum


  Neem bij voorkeur contact met mij op per:


  Heeft u nog vragen, type dan hier uw bericht voor de WOZ taxateurs.

  Beveiligingscode: *

  captcha


Particulieren

In de meeste gevallen denkt u als eigenaar van een woning dat de WOZ-waarde alleen maar van toepassing is op de gemeentelijke belastingen. Maar niets is minder waar. De belastingdienst maakt voor uw aangifte inkomstenbelasting namelijk bij het berekenen van het eigenwoningforfait ook gebruik van uw  WOZ-waarde. Daarnaast is de invloed van een verlaging van een WOZ-waarde ook ongeveer driemaal malen groter op de aangifte inkomstenbelasting dan op de onroerendezaakbelasting. Tevens is de invloed van een verlaging niet alleen beperkt tot het huidige belastingjaar, maar werkt een verlaging ook de komende jaren door. Uw gemeente verhoogt of verlaagd namelijk jaarlijks de WOZ-waarde van uw woning met de gemiddelde daling/stijging van de woningprijzen bij u in de gemeente. Dat wil zeggen, dat een verlaging de komende jaren dus doorwerkt.

Namens u kunnen onze WOZ-specialisten een bezwaarschrift en/of beroepschrift indienen tegen de te hoog vastgestelde WOZ-waarde. Indien wij het nodig achten, laten wij dit onderbouwen met een taxatierapport van een gecertificeerde (WOZ) taxateur.

Gezien onze eerste onderzoek, de quickscan, gratis is. Loont het dus altijd om eens te kijken naar uw WOZ-waarde. Maak gebruik van onze gratis quickscan en kijk alvast aan de hand van ons rekenenvoorbeeld wat uw voordeel kan zijn.

Heeft u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen, dan mag u ons te allen tijde bellen of u kunt gebruik maken van ons contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.