• Uw gegevens:


  Bedrijfsnaam:  Aanhef:  Voorletter(s):  Tussenvoegsel:  Achternaam:  Telefoon vast:  Telefoon mobiel:  E-mail adres:  Object gegevens  Gemeente:  Straatnaam:  Huisnummer:  Toevoeging:  Postcode:  Plaats:  WOZ-gegevens


  Naam belastingplichtige:  Aanslagbiljetnummer:  Dagtekening aanslag:  Waardepeildatum:
  WOZ-waarde:  Extra gegevens


  Soort object:  De juiste waarde ()?  Waar had u de woning voor willen verkopen op door u ingevulde waardepeildatum


  Neem bij voorkeur contact met mij op per:


  Heeft u nog vragen, type dan hier uw bericht voor de WOZ taxateurs.

  Beveiligingscode: *

  captcha


Beleggers

Als belegger in onroerend goed heeft de WOZ-waarde ook consequenties voor u. Als gevolg van een wetswijziging per 1-1-2010 is de WOZ-waarde ook de grondslag voor uw onroerend goed in box 3. Een te hoge WOZ-waarde heeft dus een groot nadelig effect op het door u te betalen bedrag aan vermogensrendementsheffing.

Door het koppelen van de bodemwaarde aan de WOZ-waarde is voor de afschrijving op het vastgoed een correcte vaststelling van deze WOZ-waarde van groots belang is. Een kritische beoordeling van deze WOZ-waarde is dan ook geboden. De boekwaarde van het vastgoed kan door afschrijving nooit onder de bodemwaarde uitkomen. Voor beleggingsvastgoed geldt dat de mogelijkheid tot afschrijven bestaat tot 100% van de WOZ-waarde.

Onze WOZ-specialisten staan voor u klaar om te beoordelen de WOZ-waarde van uw vastgoedportefeuille niet te hoog is vastgesteld.  Onze specialisten kunnen namens u een bezwaarschrift en/of beroepschrift indienen tegen de te hoog vastgestelde WOZ-waarden. Indien wij het nodig achten, laten wij dit bezwaarschrift en/of beroepschrift onderbouwen met een taxatierapport van een gecertificeerde taxateur gespecialiseerd in bedrijfsonroerendgoed.

Gezien onze eerste onderzoek, de quickscan, gratis is. Loont het dus altijd om eens te kijken naar de WOZ-waarde van het vastgoed.  Maak gebruik van onze gratis quickscan en kijk alvast aan de hand van ons rekenvoorbeeld wat uw voordeel kan zijn.

Heeft u naar aanleiding van het voorgaande nog vragen, dan mag u ons te allen tijde bellen of u kunt gebruik maken van ons contactformulier en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.